KEDAH SEJAHTERA
_______LUNAS_______
Latitude : 5.433333 ~ Longtitude : 100.5333
Latitude (DMS) : 5° 25' 60 N ~ Longtitude (DMS) : 100° 31' 60 E

Wednesday, October 8, 2008

Rumah Terbuka ADUN Lunas

ADUN LUNAS ANJUR RUMAH TERBUKA HARI RAYA AIDILFITRI

LUNAS 6 September - Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan dan Pembangunan Masyarakat serta Sumber Tenaga yang juga merangkap Adun Lunas, YB Mohammad Radzhi Salleh telah mengadakan Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri pada Hari Jumaat bersamaan 3hb Oktober, 2008.

Majlis jamuan bermula jam 2.30 petang dan berakhir pada jam 6.00 petang dihadiri oleh pelbagai lapisan masyarakat terdiri daripada Melayu, Cina, India dan Siam.

Turut menyambut tetamu ialah isteri Adun Lunas, Puan Normah Md Zin dan Jawatankuasa Angkatan Muda Keadilan (AMK) Bahagian Padang Serai diketuai oleh Ketua Angkatan Muda Bahagian Padang Serai, Hazim Selimin.

Hadir sama Pegawai Khas (Personal Assistant/PA) kepada Adun Lunas iaitu Jamaruddin Abu Hasan (Din Komando), Pegawai Khas di Pejabat Wisma Darul Aman, Mohd Aziz Shukri Mohd Amin, Pegawai Khas bahagian Ekonomi Pejabat Adun Lunas, Roslan Hamid dan Pegawai Khas bahagian Pengurusan dan Pentadbiran Pejabat Adun Lunas, Alias Said.

Turut kelihatan ialah Ahli Majlis Perbandaran Hi-Tech, Chandrasekaran yang menikmati pelbagai juadah makanan yang disediakan.

Ketua Bahagian PKR Padang Serai, Cikgu Hamid Othman hadir bersama isteri dan Ahli Jawatankuasa PKR Bahagian Padang Serai.

Terdapat pelbagai jenis kuih-muih, lemang, laksa, sajian nasi ayam, ketupat serta minuman panas dan sejuk.

Tetamu yang datang kebanyakan pimpinan PKR Peringkat Negeri termasuklah daripada Pulau Pinang selain daripada Kedah.

Kanak-kanak yang datang diberikan duit raya oleh isteri Adun Lunas, Normah Md Zin tanpa mengira warna kulit samada Melayu, Cina, India atau keturunan Sikh.

Tamat

No comments: