KEDAH SEJAHTERA
_______LUNAS_______
Latitude : 5.433333 ~ Longtitude : 100.5333
Latitude (DMS) : 5° 25' 60 N ~ Longtitude (DMS) : 100° 31' 60 E

Saturday, June 6, 2009

Ke Majlis Perkahwinan Di Taman Angsana.

Oleh Abd Wahab Bin Osman.

LUNAS 6 Jun - Ketua Kampung/Komuniti Taman Angsana, Ideris Safar yang melangsungkan perkahwinan anak perempuannya, Norfaeizah Ideris dengan pasangannya, Mohamad Khori Ahmad menerima kehadiran Adun Lunas, YB Mohammad Radzhi Salleh.

YB Mohammad yang ditemani isterinya diiringi oleh Ketua Kampung/Komuniti Taman Selasih, Haji Halim Haji Ismail dan Ahli Majlis Pihak Berkuasa Tempatan Kulim Hi-Tech, Haji Elias Saad disambut tuan rumah, Ideris Safar dan isteri serta tetamu-tetamu yang berada di situ.

Majlis perkahwinan yang berlangsung di rumah bernombor 674, Lorong Angsana 9/2, Taman Angsana itu dihadiri ramai kenalan dan aktivis-aktivis parti.

Adun Lunas melapangkan masa agak lama selepas menjamu selera dan turut berbincang dengan tuan rumah sebelum meninggalkan majlis perkahwinan tersebut.

"Saya berasa sangat gembira bila Pak Deris mengundang saya ke majlis perkahwinan ini. Saya ucapkan terima kasih kepada semua rakan-rakan yang menyambut dan meraikan saya dengan baik." kata YB Mohammad Radzhi

"Insyaallah, saya akan berusaha sedaya upaya untuk memenuhi tuntutan ke majlis perkahwinan di Taman Angsana ini pada masa-masa akan datang pula." ujarnya lagi.

No comments: